Неделя, 26 Дек 2021
    
Избори 2021

ДПС гони 25 000 гласа на вота през юли и три мандата

  08.06.2021 12:26  
ДПС гони 25 000 гласа на вота през юли и три мандата

Силвия Шатърова

ДПС регистрира листата  си за предстоящия вот. В Бургаска област тя е от 28 души, като липсват изненади и почти няма никакви размествания в нея от предишния вот през април. Отбор изцяло структуриран от местни и доказани кадри, предимно млади хора, но с нужната експертиза, образование, ценз, които имат уважението и респекта на своите съграждани, така представи отборът на ДПС водачът Севим Али. Втори е бившият председател на Общинския съвет в Руен  Ешереф Ешереф, трета е Фатме Рамадан, която е зам.областен председател на движението и земеделски експерт. Ружди Хаджин, бивш заместник кмет на Сунгурларе, настоящ заместник областен председател на партията е четвърти. Петото място е за Бейхан Мустафа, общински председател на партията  в Поморие. На шесто място е  Хасан Хасан. В кондиция сме, заяви още водачът Севим Али.

От ДПС заявиха, че машините няма да стреснат техните избиратели, при една добра кампания, те ще справят, казват кандидат-депутатите.

Според водача машинния вот премахва субективния фактор и недействителните бюлетини, които през 2017 година си били над 660 000, което прави две парламентарни групи на практика.

Мотото на ДПС и за това вот е „Да  възстановим държавността!“, което в тази ситуация на парламентарна криза е по-скоро да възстановим нормалността, казват още от движението.
Структурите в Бургаска област са в кондиция, няма пандемия ще направим добра кампания, на която ще разчитаме“, каза от своя страна областния лидер Ахмед Сюлейман. Този път ще изкараме минимум 25 000 гласа, заяви  още той.


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Избори 2021 Мнения
Рунд пореден за парламент, кой ще донесе промяната
  27.09.2021 09:18      

Силвия ШАТЪРОВА Рунд пореден за парламент на 14 ноември, уморен ли е народът от избори, п