Вторник, 07 Сеп 2021
    
Избори 2021

ГЕРБ с водач Любен Дилов-син, но без знаковото си лице Ивелина Василева

  07.06.2021 14:35  
ГЕРБ с водач Любен  Дилов-син, но без знаковото си лице Ивелина Василева

Силвия ШАТЪРОВА

Коалиция ГЕРБ- СДС тръгва към вота на 11 юли отново с водач Любен Дилов-син, голямата изненада обаче е, че в листата този път липсва депутатът от няколко парламента и бивш екоминистър Ивелина Василева. Тя беше от 2013 година беше неизменна част в листата. „Това е мое лично решение, аз ще съм част от отбора  и винаги ще подкрепям моите колеги. Трябва да има приемственост и нови лица, които да получат своята възможност“ заяви Василева.
Втори в листата е Жечо Станков, който успя да вземе голям личен вот от над 3050 гласа и неговото второ място е логично. Трета е Деница -Николова-експерт по европейски политики, която беше на предния вот четвърта, четвъртото място е за Галя Желязкова, като с нея се разчита на подмладяване на листата.
Пети е Димитър Бойчев, шести тв.водещият Веселин Пренеров, седмото място е за зам. кмета на Камено Димитър Петров, който е от квотата на СДС, осмо място е за доц. Драгомир Стефанов, девети е Георги Вражев, 10-и Атанас Костадинов-треньор по акробатика.

"Има обновление и това би трябвало да е правилната посока", заяви областния лидер Димитър Бойчев.


Анкета

Мнения

Култура Мнения
Христина Арсенова – директор на ДКТ-Бургас: Най-големите театрални трупи на България ще участват в Дни на куклите тази година
  05.06.2021 13:28      

Театърът има нужда от публика, която „диша един въздух“ с актьорите на сценат