Събота, 21 Авг 2021
    
Избори 2021

„Изправи се! Мутри вън!” с непроменен формат на изборите

  23.05.2021 13:01  
„Изправи се! Мутри вън!” с непроменен формат на изборите

Новината потвърди Мая Манолова

 

"Движение 21"на Татяна Дончева остава в коалицията на "Изправи се БГ" за предсрочните парламентарни избори. С това решение става ясно, че Дончева е отказала предложението на Корнелия Нинова за общо явяване с БСП. 

Новината потвърди за NOVA лидерът на "Изправи се БГ" Мая Манолова . Очаква се по-късно днес да бъде подписано и споразумението. Така на 11 юли коалицията „Изправи се! Мутри вън!” остава в същия състав и със същото име. 

„Ще продължим и на тези избори да се борим за доверието на гражданите. Препотвърдихме нашите приоритети – окончателно разграждане на мафиотския корупционен модел,възстановяване на демокрацията и повишаване доходите на гражданите, преизчисляване на пенсиите. Очевидно доверието към „Изправи се! Мутри вън! Расте. Отношенията ни винаги са били проблемни, още от началото на възникване на формата”, каза Манолова по време на брифинг на партията.

„Ние не може да препятстваме другите политически субекти. Преговорите са водени коректно. Информирани са всички, които трябва. „Няма широка лява коалиция. Има тясна коалиция във вида, в който бе на предходните избори. Те не правят никого нито коалиционен партньор, нито участник в изборите“, каза още Дончева., каза  лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева по повод водените с нея преговори с Корнелия Нинова.

Източник: Нова ТВ


Анкета

Притеснявате ли се от нова Ковид-вълна


Резултати

Мнения

Култура Мнения
Елена Стойчева:  Миналото за мен не е изсъхнал корен
  22.05.2021 16:12      

Благодарна съм, че Странджа и пчелите ми подадоха ръка, за да оцелявам в живота