Четвъртък, 29 Юли 2021
    
Бургас

БСП Бургас дарява продукти на самотни хора

  29.04.2021 14:02  
БСП Бургас дарява продукти на самотни хора

За поредна година БСП продължава националната кампания "Солидарен Великден" БСП. По традиция в инициативата ще се включат всички структури на партията в страната, както и народните представители на левицата.

"Отново призовавам към съпричастност в тези светли празници - към безработните, бедните, социално слабите, младите семейства и възрастните хора", коментира председателят на БСП Корнелия Нинова. В кампанията и през тази година инициативите ще са с два акцента - да се помогне на български производители, като се купят продукти родно производство и се дарят продукти за празниците на самотни хора, бедни семейства и домове за възрастни хора.

Преди година, благодарение на „Солидарен Великден“, хиляди социално слаби българи имаха своя достоен празник. Тогава кампанията стартира за пръв път, а след успешното й провеждане тя става ежегодна. Стотици бяха социалистите, които по време на Великденските празници дариха хранителни продукти, предпазни средства, дезинфектанти и PCR-тестове в цялата страна с пожелание за здраве и вяра.

Този път в Бургас, кварталите и комплексите в града и в околните села, на социално слаби и възрастни хора ще бъдат раздаден козунаци. Като помощници в благотворителната акция се включиха активисти на БСП и симпатизанти на партията.

 


Анкета

Кой текст на песен от "Бургас и морето" подкрепяте?


Резултати

Мнения

Избори 2021 Мнения
Изборните секции в чужбина няма да се увеличават
  29.04.2021 10:35      

Парламентът остави действащия текст от Изборния кодекс, който не позволява образуване на избирате