Сряда, 07 Юли 2021
    
Крими

Разбиха ферма за марихуана в Ясна поляна

  08.04.2021 15:56  
Разбиха ферма за марихуана в Ясна поляна

Около 20 кг. марихуана и общо 270 саксии с част от стеблата на конопени растения са намерени и иззети от служители на Районно управление – Приморско, които извършили проверка в дома на 53-годишен криминално проявен мъж, разположен на ул. „Извън регулация“ в село Ясна поляна. Това съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Бургас.

В мазето на къщата, пригодено и оборудвано за оранжерия за отглеждане на марихуана, са намерени и иззети 270 саксии с част от стеблата на конопени растения, мелачка съдържаща суха зелена тревна маса, 17 кварцови лампи с адаптори, вентилатори, течни торови препарати, електронна везна, пет сушилника съдържащи суха зелена тревна маса и два чувала със суха зелена тревна маса.

Събраните по образуваното досъдебно производство материали са докладвани в Районна прокуратура – Бургас. 53-годишният мъж е привлечен в качеството на обвиняем и е задържан за срок до 72 часа с оглед внасяне на искане до Районен съд – Бургас за вземане на постоянна мярка за неотклонение.


Анкета

За кого ще гласувате на предстоящите избори?


Резултати

Мнения

Мнения
Борисов: Колегата политик Слави Трифонов да поеме отговорност
  07.04.2021 11:28      

Да не дезертират и да не се оправдават, че не им достигат гласове. Имам 10 дежурни депутати, коит