Четвъртък, 22 Апр 2021
    
Крими

Масивен инфаркт е причина за смъртта на арменския гражданин в центъра на Бургас

  08.04.2021 11:58  
Масивен инфаркт е причина за смъртта на арменския гражданин в центъра на Бургас

Издъхналият тази сутрин 42-годишен арменски гражданин е починал вследствие на масивен инфаркт, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Бургас. Около 8:40 в полицията е получен сигнал за спречкване в района на търговски обект за продажба на пици и дюнери, разположен на улица „Апостол Карамитев“ до Община Бургас.

Спречкването възникнало между 42-годишния арменски продавач, който е постоянно пребиваващ в Бургас и 28-годишен бургазлия. Поводът бил безпричинното гонене на котки, разхождащи се в близост. Арменецът излязъл от павилиона за да попречи на бургазлията в действията му, като последния заедно с двама свои приятели побягнал в посока Часовника, а гонещия ги 42 годишен мъж се свлякъл безжизнен в градинката пред община Бургас.

Вследствие на своевременно извършената аутопсия е констатирано, че не се касае за убийство и че смъртта е настъпила от масивен инфаркт. Разпитани са свидетели на инцидента, иззети са видеозаписи от камери, разположени в близост до местопроизшествието. образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление.


Анкета

Какво е политическото бъдеще на България


Резултати

Мнения

Бизнес Мнения
Любен Дилов-син към туристическия бранш: Спокойно, вероятността да бъда министър клони към нула
  22.04.2021 11:20      

Към туристическия бранш...   Скъпи на сърцете ми! Понеже срещнах няколко ужа