Сряда, 30 Юни 2021
    
Общество

С какво време започва новата седмица

  29.03.2021 08:22  
С какво време започва новата седмица

Атмосферното налягане е и ще остане по-високо от средното за март.

Облачността ще остане променлива, следобед - по-често значителна, и на отделни места в планинските и източните райони ще превали слаб дъжд, възможно е и да прегърми, съобщиха от НИМХ.

До умерен, северозападен, в източните райони - северен вятър, с който ще проникне малко по-студен въздух. Минималните температури ще са от 1 до 6 градуса, максималните - между 12 и 17 градуса.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-често значителна и на отделни места, главно по Северното Черноморие, слабо ще превали. Ще духа до умерен, предимно северозападен вятър, който за кратко следобед ще се ориентира от югозапад. Максималните температури на въздуха ще са 12-13 градуса.

Температурата на морската вода е 7-8 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. Над планините облачността ще е променлива, следобед - по-значителна, и на места ще превали слаб дъжд, над около 1500 метра - сняг.

Ще духа умерен до силен северозападен вятър, с който ще нахлуе по-студен въздух. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 4 градуса, на 2000 метра - около минус 2.


Анкета

За кого ще гласувате на предстоящите избори?


Резултати

Мнения

Избори 2021 Мнения
Борислав Стефанов-кандидат за депутат от БСП за България: Мечтая младите да се върнат в страната
  31.03.2021 10:55      

С тръгването им за чужбина  губим най-ценното, което притежаваме