Събота, 26 Юни 2021
    
Бургас

Пролетни температури в неделя

  28.03.2021 09:40  
Пролетни температури в неделя

В неделя вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще се усили и ще бъде умерен до силен. Облачността ще е променлива и главно в Дунавската равнина и Източна България ще превали дъжд, на отделни места и ще прегърми.

Максималните температури ще са между 14 и 19 градуса. Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и през деня ще е без съществена промяна, съобщи за Агенция „Фокус” дежурният синоптик от НИМХ Боряна Маркова.

Преди обяд по Черноморието ще бъде слънчево. След обяд облачността ще е променлива, привечер – често значителна и на места по северното крайбрежие ще превали дъжд. Ще духа слаб южен вятър, който след пладне ще се ориентира от запад-северозапад. Максималните температури на въздуха ще са 12-16 градуса. Температурата на морската вода е 6-8 градуса, а вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. След обяд облачността ще е променлива и на места по върховете на Рила, Пирин и Стара Планина ще превали слаб сняг. Ще духа умерен до силен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 7 градуса, на 2000 метра – около нулата.


Анкета

За кого ще гласувате на предстоящите избори?


Резултати

Мнения

Избори 2021 Мнения
Жечо Станков за каузите в Бургаска област: Разширяваме санирането, правим улиците по-светли
  23.03.2021 15:34      

„Много е важно да чуваме от какво имат нужда хората“, заяви кандидат-депутатът от ГЕРБ