Понеделник, 27 Дек 2021
    
Спорт

Силно представяне на най-малките плувци на Бургас

  16.03.2021 11:05  
Силно представяне на най-малките плувци на Бургас

След дълго прекъсване и за най-малките плувци най-после имаше поле за изява. Турнирът в Стара Загора предостави възможност на 9, 10 и 11 годишните да покажат своите способноти. Предвид обстановката в страната Клуб по водни спортове „Бургас“ се представи с намален състав от 12 състезатели, като за 7 от тях това беше първо състезание от календара на БФПС. Всички участници се представиха много добре и подобриха личните си времена, доказателство за което е поредната челна позиция на клуба в класирането за прогресията на състезателите.

Някои от 11-годишните дори успяха да покрият нормативите си за участие на ДП за 25 метров басейн, а повечето участници се класираха в предните позиции. Три от медалите (1 златен и 2 сребърни) бяха спечелени от Александра Попова- 1 място на 50 гръб, и 2 втoри места на 50 св.стил и 50 бътерфлай. A Виктор Гинов допълни колекцията с едно второ място на 50 гръб.

За трите си години в плуването КВС „Бургас“ върви във възходяща прогресия, а младият треньор на бургаският клуб Иван Попов получи поздравления за работата си от съдийският състав.


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Мнения Общество
 Млад мъж, спасен в Ковид-реанимацията на УМБАЛ Бургас: подценявах опасността
  28.09.2021 11:08      

Пореден успех в лечението на пациенти с Ковид-19 отбеляза реанимацията на УМБАЛ Бургас. Мл