Четвъртък, 10 Юни 2021
    
Спорт

Драми в „Нефтохимик“: Костадин Джамбазов пита как Анелия Златкова оздравява финансово клуба

  11.03.2021 15:17  
Драми в „Нефтохимик“: Костадин Джамбазов пита как Анелия Златкова оздравява финансово клуба

Георги РУСИНОВ

 

Изпълнителният директор на „Нефтохимик 1962“ Костадин Джамбазов е обезпокоен от събитията в клуба и неяснотата около финансовото му състояние. В писмо до председателят на Спортната комисия към Общински съвет – Бургас Йордан Георгиев, Джамбазов излага притесненията си.

„На 17 февруари беше проведено извънредно Общо събрание с ясната идея да бъде сменен настоящият Съвет на директорите. Главният акционер г-жа Анелия Златкова предложи да увеличи Съвета от трима на петима членове. Това бе единодушно гласувано, но до момента в Агенцията по вписванията не са входирани протоколите от Общо събрание и Съвет на директорите за избор на нов изпълнителен директор и нов съвет. Това е притеснително, тъй като нашият ангажимент беше да съдействаме новия главен акционер да получи управлението на клуба“, пише той.

Джамбазов продължава с това, че в качеството си на изпълнителен директор към настоящия момент той е лоялен и изпълнява задълженията си като такъв, но е обезпокоен.

„Отборът търпи унизителни загуби, старши-треньорът заяви устно, че желае да напусне клуба. Не виждам положителни действия от страна на новия главен акционер в лицето на г-жа Златкова във връзка с финансирането и оздравяването на Дружеството“, посочва още изпълнителният директор.

На Спортната комисия той напомня, че е поела ангажимент в кратък срок старият Съвет на директорите да излезе от управлението на клуба. За момента обаче Джамбазов не вижда решение, затова моли за съдействие.


Анкета

Ще гласувате ли на изборите посред лято (11 юли)?


Резултати

Мнения

Мнения
 Ламбро Попов: Завеждането на дела за липса на технически паспорт ще създаде опасен прецедент
  09.03.2021 10:38      

  Ламбро Попов е секретар на Асоциацията на дружествата, управляващи етажна