Вторник, 01 Юни 2021
    
Избори 2021

ДПС-Бургас: Борим се за три мандата в областта

  02.03.2021 13:51  
ДПС-Бургас: Борим се за три мандата в областта

Силвия ШАТЪРОВА

 

ДПС ще се бори за три мандата в Бургаска област. Това заяви при регистрацията на бургаската листа лидерът й – народният представител Севим Али.

„Тръгваме силни и единни на тези избори, което ни дава самочувствие и увереност, че ще постигнем един добър изборен резултат на предстоящите избори. За нас добър изборен резултат означава да спечелим доверието на хората като имаме минимум три мандата. На тези избори сме заложили на експертизата, тъй като в нашата листа са само местни хора, които са се доказали професионално всеки един от тях. Листата е балансирана, тъй като има представители от всяка една община от областта. Имаме представители от нежния пол, от младежката организация. Ние винаги сме казвали, че младите се авангарда на ДПС навсякъде в страната“, обясни той.

Тези избори той определи като много важни, тъй като след 30 години преход предстои България да поеме своята посока на развитие и в региона и в областта.

„ДПС предлага решения със своята програма за ускорено догонващо развитие. Убеден съм, че всеки един кандидат в нашата листа може да бъде достоен представител на Бургаска област в 45-то Народно събрание. Мисля, че ще се поздравим с добър успех, пожелаваме такъв и на всички останали политически сили. Ние от ДПС заявяваме, че ще водим позитивна кампания“, уточни лидерът в листата за Бургаска област.


Анкета

Ще гласувате ли на изборите посред лято (11 юли)?


Резултати

Мнения

Мнения
Адвокат Калоян Кръстевич: Адвокатурата в България има далеч по-важни проблеми от това дали ще носим тоги
  01.03.2021 12:56      

Преди дни Народното събрание прие промени в Закона за адвокатурата, сред които отпадането на