Четвъртък, 27 Май 2021
    
Бургас

Вижте прогнозата за времето до края на работната седмица

  24.02.2021 08:15  
Вижте прогнозата за времето до края на работната седмица

В сряда преди обяд все още на места в низините и равнините ще има мъгла, а през деня над Източна България ще има и увеличения на облачността, но валеж е малко вероятен.

От север-североизток с до умерен вятър за кратко ще проникне по-студен въздух. Максималните температури ще бъдат от 7 градуса в крайните североизточни райони до 17 градуса в югозападните, в София 11-12 градуса.

Над Черноморието ще има значителна облачност, а преди обяд на места и намалена видимост. Ще духа до умерен север-североизточен вятър. Максимални температури на въздуха 7-9 градуса. Температурата на морската вода е 7-8 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен до силен север-североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра – около 8 градуса, на 2000 метра – около 4 градуса.

В четвъртък над източната половина от страната ще продължи да духа слаб до умерен вятър от север-североизток и облачността ще остане предимно значителна; над западната ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността, а вятърът ще отслабне, на места и ще стихне.

В петък ще е почти тихо; в равнинната част отново ще има условия за ниска облачност или мъгла, в планините и планинските райони ще е слънчево и сравнително топло за периода.


Анкета

Ще гласувате ли на изборите посред лято (11 юли)?


Резултати

Мнения

Бургас Мнения
Проф. Севдалина Турманова - председател на Общински съвет-Бургас:   Очаква ни дълга сесия, вярвам, че ще приключим с приет бюджет
  22.02.2021 15:16      

Не заглушавам никого, проблемът идва от скоростта на интернета на даден съветник