Неделя, 23 Май 2021
    
Общество

Мобилни екипи тръгват за ваксиниране тръгват към отдалечени места

  22.02.2021 10:39  
 Мобилни екипи тръгват за ваксиниране тръгват към отдалечени места

Мобилни екипи тръгват към отдалечените населени места, така че всеки желаещ да бъде ваксиниран, независимо дали живее в малко населено място или голям град. От днес личните лекари също се включват в подкрепа на масовата ваксинация. МЗ и МВР ще осигурят логистична помощ, така че ваксините лесно и бързо да достигнат до всяка точка на страната, където граждани искат да се ваксинират.

Близо 30 000 ваксини са направени през последните три дни в страната и интересът на хората да се ваксинират е изключително голям. Благодаря на всички лекари и медицински екипи, с чиято помощ няма да позволим на ковид-вълната да се вдига повече, заяви здравния министър проф. Костадин Ангелов.

Всички ваксини, които се поставят в България, са договорени от Европейската комисия, от най-добрите специалисти в Европа и са издържали тест, където няма компромиси. Която и ваксина да се сложи, е добра. Единственият ни шанс да се върнем към нормалния си начин на живот е ваксинирането.

 


Анкета

Ще гласувате ли на изборите посред лято (11 юли)?


Резултати

Мнения

Бургас Мнения
Проф. Севдалина Турманова - председател на Общински съвет-Бургас:   Очаква ни дълга сесия, вярвам, че ще приключим с приет бюджет
  22.02.2021 15:16      

Не заглушавам никого, проблемът идва от скоростта на интернета на даден съветник