Сряда, 05 Май 2021
    
Бургас

„Бургасбус“ прави ремонт на билетната система и таблата

  02.02.2021 17:36  
„Бургасбус“ прави ремонт на билетната система и таблата

Георги РУСИНОВ

 

В момента върви ремонт на билетната система и таблата в „Бургасбус“. Именно заради това някои бургазлии изпитват проблеми при чекиране в автобусите. Това обясни за „Черноморски фар“ управителят на общинския превозвач инж. Петко Драгнев.

„Валидаторите са в експлоатация вече пета година и така или иначе техниката има нужда от поддръжка, ремонт, подменяне. Същото важи и за софтуера за издаване на карти. От миналата година имаме нова фирма, която поддържа системата и започваме да правим един основен ремонт на системата. В момента се напасват различните звена от цялата система. Събота и неделя работиха колегите доста. Имаше случаи на проблеми с валидаторите в автобусите, но смятам, че към този момент вече са изчистени. За таблата също правят тестове и затова не работят. Тази вечер ще направим тест и от утре трябва да са наред“, заяви управителят.

Драгнев все пак призовава гражданите, които изпитват проблеми при валидация, да се обръщат към кондукторките в автобусите, или към най-близката каса на „Бургасбус“.

„Колегите са инструктирани и ще помогнат в случай на нужда“, добави той.


Анкета

Какво е политическото бъдеще на България


Резултати

Мнения

Мнения
Тодор Стамболиев, обществен посредник на Бургас: През годината за помощ ме потърсиха 655 души
  01.02.2021 16:49      

„Натрупах безценен опит в работата си, мисля, че успях да открия необходимия баланс между критиката и добрия тон при разрешаване на отделни казуси“, казва той