Неделя, 26 Дек 2021
    
Любопитно

Реклама с твърда музика, оръжия и гласът на Каракачанов приканва младите за войници (ВИДЕО)

  28.01.2021 17:15  
Реклама с твърда музика, оръжия и гласът на Каракачанов приканва младите за войници (ВИДЕО)

Военно министерство се включва в агитацията с тежки звуци

 

Георги РУСИНОВ

 

От Министерство на отбраната отново са избрали интересен начин да агитират младите българи да се записват за войници. 30-секундно видео, което вече е качено и в Ютуб, от няколко седмици върви като реклама по националната телевизия.

Видеото започва с хан Аспарух предвождащ прабългарската конница и бързо преминава през кадри от всички подразделения на Българската армия. Пехотни войски, танкове, хеликоптери, изтребители, бойни кораби, стрелби с „Калашников“, снаряди и всякакви други батални сцени преминават пред очите на зрителя за 30 секунди.

И през цялото това време на фона на звуците на песента "Никога преди" на Б.Т.Р. самият министър Красимир Каракачанов приканва: „България! Дълг! Чест! Достойнство! Ние сме Българската армия! Стани един от нас! Бъди войник!“.

Това не е първият път, когато Българската армия е промотирана с твърда музика. Доста видеа в Ютуб също са под акомпанимента на цели метъл и рок песни. Проект на Станислав Йотовски и Димитър Цанков от 2017-а обаче е изключително професионално направен и заслужава да се види.


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Избори 2021 Мнения
Рунд пореден за парламент, кой ще донесе промяната
  27.09.2021 09:18      

Силвия ШАТЪРОВА Рунд пореден за парламент на 14 ноември, уморен ли е народът от избори, п