Понеделник, 27 Дек 2021
    
Руен Спорт

Кметът на Руен награди клуба по борба за постигнатите успехи

  19.01.2021 11:30  
Кметът на Руен награди клуба по борба за постигнатите успехи

Михаил КОЛЕВ

 

Кметът на община Руен Исмаил Осман награди треньорите и състезателите от местния клуб по борба. Те получиха грамоти и парични награди заради постигнатите успехи на Държавните първенства през изминалата година. Равносметката за руенци за 2020-а е 4 златни, 4 сребърни и 6 бронзови отличия, завоювани във всички възрастови групи.

Осман неведнъж е споделял, че клубът по борба е гордостта на общината, заради медалите, които борците печелят по състезания, прославяйки по този начин името на Руен.

Треньорският щаб на клуба, заяви пред вестник „Черноморски фар“, че 2020-а година е била успешна за клуба, като се надяват, през настоящата година техните борци да се окичат с още повече отличия.

Борцовите ръководители, в лицето Баязид Кемал, Салим Салим и Кемал Кемал, благодарят на кмета Исмаил Осман, община Руен и всички спонсори за подкрепата, която получават и благодарение на която отборът успява да се развива.

Следващото участие на състезание за клуб по борба „Руен“ ще бъде на 4-7 февруари в Бургас, когато ще се проведе Държавното лично първенство за кадети.


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Мнения Общество
 Млад мъж, спасен в Ковид-реанимацията на УМБАЛ Бургас: подценявах опасността
  28.09.2021 11:08      

Пореден успех в лечението на пациенти с Ковид-19 отбеляза реанимацията на УМБАЛ Бургас. Мл