Понеделник, 27 Дек 2021
    
Айтос

Кметът на Айтос Васил Едрев с апел към съгражданите си

  01.12.2020 17:13  
Кметът на Айтос Васил Едрев с апел към съгражданите си

Кметът на община Айтос Васил Едрев излезе със специален апел към своите съграждани по повод пандемичната обстановка. Ето какво каза той на айтозлии в своето обръщение:

 

Скъпи граждани на община Айгос,

Живеем в трудно време. Губим най-близки хора, приятели, колеги, съседи... Хора, които обичаме - ненадейно и завинаги ни напуснаха.

Ще ги помним с добрите им дела и със светлите спомени, които ни оставиха! Поднасям съболезнования на семействата. Те най-парещо ще чувстват липсата им!

Знам, че в продължение на вече 9 месеца се уморихте от поучения и съвети. Затова се обръщам с молба, с гореща молба към всички Вас. Моля Ви - пазете се! Имайте грижа за себе си и за близките си. Спазвайте противоепидемичните мерки - дистанция, лични предпазни средства и дезинфекция. За да не застрашавате своя живот и живота на околните.

Знам, че ограниченията са огромна тежест за всички нас. Но оставащите до Коледа дни трябва да са време на разум и отговорност. В името на здравето и живота!

Скъпи приятели,

Добре е да си припомним, че спазвайки правилата, ще дадем глътка въздух на нашите медици. От нас зависи да ги щадим в това изключително напрегнато време! Искам от свое и от  Ваше име, отново да им благодаря за денонощния труд! За това, че се умориха, но не се отказаха от битката на "първа линия".

На всички, които се борят с ковид - пожелавам бързо оздравяване!

Нека да знаят, че мислим за тях, че сме заедно с тях в този труден момент от живота им!

На всички Вас, пожелавам кураж и мъдрост!

Бъдете здрави!


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Мнения Общество
 Млад мъж, спасен в Ковид-реанимацията на УМБАЛ Бургас: подценявах опасността
  28.09.2021 11:08      

Пореден успех в лечението на пациенти с Ковид-19 отбеляза реанимацията на УМБАЛ Бургас. Мл