Петък, 29 Яну 2021
    
Бургас

Подаръци и поздравителни адреси получиха малките художници от СУ „Свети Климент Охридски“

  29.10.2020 15:21  
Подаръци и поздравителни адреси получиха малките художници от  СУ „Свети Климент Охридски“

Дона МИТЕВА

 

Поздравителни адреси от областния управител Вълчо Чолаков и от изпълнителния директор на „Пристанище Бургас“ ЕАД Диян Димов получиха учениците от IIб и IVв клас на училище „Св. Климент Охридски“ във връзка с приключването на инициативата „Морето и децата“, организирана от читалище „Изгрев 1909г.“ и подкрепена от Община Бургас. Младите художници получиха и подаръци, които да им напомнят за часовете, в които работеха неуморно над своите рисунки, посветени на Деня на Черно море - 31 октомври и подарени на техни връстници от Монтана.

В поздравителния  си  адрес  областният управител пише: „С таланта си вие ставате посланици на идеята за по –чисто Черно море, а чрез прекрасните картички казвате изключително важни неща. Убеден съм, че много хора ще ви чуят“. Към това директорът на бургаското пристанище Диян Димов добавя: „С вашите емоционални послания „Картички от морето“ вие въздействате на очите, умовете и сърцата и също въздействате – да обичаме с грижа нашето Черно море!“

Поздрави и благодарности има и за организаторите на инициативата и преподавателите, които са я реализирали редом  с тях.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил