Вторник, 26 Яну 2021
    
Крими

Криминално проявен пали автомобили в Меден рудник

  26.10.2020 10:08  
Криминално проявен пали автомобили в Меден рудник

Мъж е задържан заради палежи на автомобили в комплекс „Меден рудник“. Това съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Бургас. В района пред вход 5 на блок 4 служители от Четвърто Районно управление – Бургас забелязали горящ лек автомобил "Пежо 309“, собственост на 36-годишен бургазлия. От инцидента обгоряла вътрешността на купето. Огънят е потушен от един противопожарен автомобил. Според собственика автомобилът няма застраховка, паркиран е от около година на мястото на инцидента и не е в движение. От пожара не са засегнати други моторни превозни средства.

Малко след това в Четвърто Районно управление - Бургас е постъпило съобщение за горящ лек автомобил "Фолксваен Голф», без регистрационни табели, ползван от 44-годишен мъж от село Боденец, паркиран до блок 356. От огъня е засегната задната част на паркиран в близост лек автомобил "Форд Фиеста", със софийска регистрация, собственост на „БТК“ ЕАД. Огънят е потушен от един противопожарен екип.

В резултат на бързите полицейски действия, предприети от служители на отдел „Криминална полиция“ при ОДМВР – Бургас и служители от Четвърто Районно управление – Бургас, е установен извършителят на палежите. Това е 47-годишен криминално проявен бургазлия, който направил пълни самопризнания. По случаите са образувани досъдебни производства.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил