Сряда, 27 Яну 2021
    
Бургас

„Златен ключ” за проф. Севдалина Турманова

  11.10.2020 10:10  
„Златен ключ” за проф. Севдалина  Турманова

Проф. Севдалина Турманова получи  годишната награда „Златен ключ” за съществен принос към изпълнението на Европейската програма за учене на възрастни. Церемонията се състоя в Габрово. В социалната мрежа проф. Турманова написа: „Чест и привилегия е за мен да получа Годишната награда "Златен ключ" за съществен принос към изпълнението на Европейската програма за учене на възрастни! Като областен координатор за Област Бургас съм щастлива да я споделя в всички Вас, които неуморно работите за да бъде този процес  разпознат и да обхване все повече възрастни от всички поколения.

Да учим през целия живот е истинско предизвикателство в бързо променящия се свят на нови технологии, комуникации и нова свързаност. Вярвам, че работата ни през тези години в сектора за учене на възрастни ни промени и продължава да променя живота ни в положителен аспект. Убедена, че докато мислим в каква посока да поемем за да се справим с предизвикателствата в сектора, не трябва да забравяме, че винаги сме били най- силни, когато сме били обединени, смели и уверени, че можем да оформим бъдещето си заедно.

Затова призовавам всички Вас, бъдете посланици на знанието и независимо от трудностите, нека да продължим диалога в общността, която създадохме, като въвличаме възможно най-широк кръг от заинтересовани страни. Най-доброто което имаме на този етап постигнахме всички ние заедно и от всички нас зависи какво ще е бъдещето на процеса Учене през целия живот! Век живей, век учи!”


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил