Сряда, 27 Яну 2021
    
Любопитно

Трите зодии, за които септември ще бъде невероятен

  11.09.2020 10:29  
Трите зодии, за които септември ще бъде невероятен

Трудно е да повярваме, че 2020 г. е страхотна до момента, но ето че този месец ще бъде наистина невероятен в много отношения за три зодии.

Септември започна с мечтателно настроение с пълнолуние в Риби на 3 септември, последван от Меркурий във Везни на следващия ден. Този транзит е идеален за компромиси, преговори и равенство. Кокетната Венера, управляващата планета на Везните, навлезе в Лъв на 6 септември, което автоматично нагорещи сферата на ценностите, удоволствията и романтичните връзки. От 8 септември пък Марс е ретрограден в Овен.

Новолунието в Дева на 17 септември ще бъде отлична възможност за започване на нова рутина, последвано от преминаването на слънцето в красноречивите Везни на 22 септември – есенното равноденствие. На 12 септември Юпитер става директен, а Сатурн приключва ретрограда си на 29 септември, което ще облекчи ретроградното напрежение от последните няколко месеца. Вижте още в канала "satanko" във vbox7:

Телец: Чувствате се уверени, продуктивни и вдъхновени

Със слънцето в Дева, запалващо вашия смел пети дом на радост, любов, творчество, самоизразяване и страст, всичко от вашето его до сърдечните ви емоции се усеща енергизирано и съживено. Какво можете да подобрите или върху какво може да продължите да работите усилено, що се отнася до ежедневните ви задължения? Меркурий ви покрива, тъй като навлиза във Везни и ще озари шестия ви дом на отговорност и рутина.

Дева: Фокусирате се повече върху себе си и се чувствате добре

Честит рожден ден, Деви! Наздраве за поредното приказно пътешествие около слънцето! Няма нищо по-подмладяващо от слънцето, което разпръсква великолепните си лъчи над вашия знак. Пълнолунието ще запали вашия седми дом на партньорства и обмени, което ще доведе до успех в отношенията ви. Меркурий ще бъде във Везни през вашия втори дом на ценности, финанси и самочувствие, което ще ви напомни за вашата собствена стойност. Простете на себе си и на онези, които са ви възмутили. Дължите го на себе си.

Козирог: Готови сте да направите сериозни ходове

Небето е границата, особено когато цял живот се подготвяте за този момент. Със слънцето в Дева, греещо през деветия ви дом на образование, пътуване, мъдрост и вяра, усещате порива да направите решаващия скок. Пълнолунието в Риби ще блести през третия ви дом на комуникация и ще ви доведе до търсените отговори и признанието, което заслужавате. Меркурий във Везни ще започне да работи през амбициозния ви кариерен сектор и от своя страна ще очарова вашите началници и авторитетни фигури. Вашият планетарен владетел Сатурн също става директен този месец, така че не се страхувайте да говорите истината.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил