Сряда, 27 Яну 2021
    
Бургас

Рок емоции ще има скоро в Бургас

  24.08.2020 17:54  
Рок емоции ще има скоро в Бургас

Вокалистите на легендите Rainbow и на Сигнал - Рони Ромеро и Йордан Караджов ще пеят на сцената на Летния театър в Бургас на 19 септември. Те са гости на турнето на българската супер рок група Intelligent Music Project.

На сцената в морския град Йордан Караджов и едни от най-добрите музиканти в България ще изпълнят на живо своята съвместна песен "Приказка", чиято първоначална версия се нарича "Fairytale" и е част от първия албум на д-р Врабевски - The Power Of Mind (2012 г.), където основен вокалист е Джон Лоутън.

"Бях написал парчето на английски и български език. Обадих се един ден на Данчо и го поканих да изпълни парчето за българската публиката. Казах му, че има задачата да звучи по-добре от човека, от който се е учил - Джон Лоутън и той се справи брилянтно!", спомня си д-р Mилен Врабевски.

Освен емоционалното изпълнение на Йордан Караджов, присъстващите на концерта в Бургас ще чуят и голяма част от песните от последните два албума на Intelligent Music Project - Sorcery Inside и Life Motion. Те ще бъдат изпълнени от звездата на Rainbow Рони Ромеро, както и от Боби Косатката, Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол и Самуел Ефтимов.

Организаторите обещават грандиозно шоу и здрав рок, а концертите в Бургас и ден преди него в София, ще преминат под строг контрол и спазване на всички епидемиологични мерки.

Билети може да закупите в мрежата на Ивентим.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил