Петък, 29 Яну 2021
    
Бизнес Общество

Реклами за ремонти и услуги дават сигнал, че лятото си тръгва

  18.08.2020 15:22  
Реклами за ремонти и услуги дават сигнал, че лятото си тръгва

Дона МИТЕВА

Отпушвач на канали и комини предлага услугите си. Обявите започнаха да обръщат своя тренд. Търсенето на камериерки и даването на обзаведен апартамент току до морето бавно отстъпват място на онези, които предлагат услуги, свързани с жилището. А непрекъснатото бръмчене на дрелки, хилти и т.н. напомня, че бургазлията се е юрнал по ремонти, защото ковид изолацията не му е стигнала да направи от двустайната панелка замък, та сега продължава.

Обява за професионално отпушване, почистване, профилактика на всякакви комини и канали в къщи, блокове, кооперации, хотели, ресторанти, заема вече челно място сред обявите.

Както и такава за фирма, която предлага депониране на строителни отпадъци, контейнери, сметосъбиране и извозване.

„Когато предавате отпадъците си на нас, ние ги изхвърляме на определените и подходящи за това места! Разполагаме с над 80 броя специализирани контейнери с обем от 4, 6, 8 и 10м3! Фирмата има 9 специализирани камиона за обслужване на контейнерите“, рекламират дейността си.

Чести са обявите и за  извършване ремонт на покриви. „Колкото по-рано бъде отстранена една повреда в покривната конструкция, толкова по-малки ще са щетите, а съответно и цената за ремонта“, анонсират майсторите, чийто живот прилича на този на Карлсон.

Тези обяви са директен намек, че лятото се кани да си тръгва. Тогава, когато агресивно се появят другите – за частни занимални за ученици и уроци по домовете, вече е ясно, че есента е факт.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил