Вторник, 26 Яну 2021
    
Бургас Култура

Първи самостоятелен концерт за „Фортисимо“ в Бургас

  29.07.2020 14:58  
Първи самостоятелен концерт за „Фортисимо“ в Бургас

Дона МИТЕВА

Миро е най-суетен, признават всички във „Фортисимо“. „Един артист трябва да е абсолютно изряден спрямо външния си вид. Затова се старая да поддържам вида си на достатъчно добро ниво, за да може да доставям удоволствие не само за ушите, но и за очите на хората“.

Стефан пък казва, че публиката е онова, което го крепи на сцената. „Благодарение на всички наши фенове продължаваме все напред и все нагоре. Именно така станахме и световни шампиони“. Той е убеден, че славата не влияе на никого от изпълнителите в бургаската формация, но им харесва, че са показали на хората извън пределите на страната, че у нас има огромни таланти.

За Ивелина  най-красивите и емоционални моменти идват с „Фортисимо“, а най-голямото предизвикателство са участията и дългите репетиции. „Откакто съм в тази формация се чувствам много по-заредена и обогатена. А всяко участие е предизвикателство“.

Ивелина, Миро и Стефан са само малка част от уникалните млади хора от Вокален ансамбъл „Фортисимо”, който разнася славата на града ни у нас и в чужбина. Тяхна ръководителка е Милена Добрева. Те канят бургазлии и гости на града на своя първи самостоятелен концерт,  наречен „Вселена от гласове“, който ще бъде в неделя – 2 август от 21 часа в Летния театър. Обещават на всички незабравими мигове, с много изненади и гости на сцената.

Билети се продават на каса „Часовника" и в деня на събитието на Летния театър.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил