Петък, 14 Авг 2020
    
Бургас Култура

Първи самостоятелен концерт за „Фортисимо“ в Бургас

  29.07.2020 14:58  
Първи самостоятелен концерт за „Фортисимо“ в Бургас

Дона МИТЕВА

Миро е най-суетен, признават всички във „Фортисимо“. „Един артист трябва да е абсолютно изряден спрямо външния си вид. Затова се старая да поддържам вида си на достатъчно добро ниво, за да може да доставям удоволствие не само за ушите, но и за очите на хората“.

Стефан пък казва, че публиката е онова, което го крепи на сцената. „Благодарение на всички наши фенове продължаваме все напред и все нагоре. Именно така станахме и световни шампиони“. Той е убеден, че славата не влияе на никого от изпълнителите в бургаската формация, но им харесва, че са показали на хората извън пределите на страната, че у нас има огромни таланти.

За Ивелина  най-красивите и емоционални моменти идват с „Фортисимо“, а най-голямото предизвикателство са участията и дългите репетиции. „Откакто съм в тази формация се чувствам много по-заредена и обогатена. А всяко участие е предизвикателство“.

Ивелина, Миро и Стефан са само малка част от уникалните млади хора от Вокален ансамбъл „Фортисимо”, който разнася славата на града ни у нас и в чужбина. Тяхна ръководителка е Милена Добрева. Те канят бургазлии и гости на града на своя първи самостоятелен концерт,  наречен „Вселена от гласове“, който ще бъде в неделя – 2 август от 21 часа в Летния театър. Обещават на всички незабравими мигове, с много изненади и гости на сцената.

Билети се продават на каса „Часовника" и в деня на събитието на Летния театър.


Анкета

Трябва ли и за в бъдеще да има плажове с безплатни чадъри и шезлонги?


Резултати

Мнения

Мнения
Спахийски: Милионерите в БСП искат да отстранят Нинова
  06.08.2020 09:54      

Нито един от тези, които претендират за поста на Корнелия Нинова, няма харизмата на лидер. Така к