Петък, 14 Авг 2020
    
Бургас

Международният филмов фестивал ще се проведе тази събота в Бургас

  16.07.2020 11:35  
Международният филмов фестивал ще се проведе тази събота в Бургас

Тази събота, 18 юли, Културен център "Морско казино" ще бъде домакин на петото издание на Международен филмов фестивал - Бургас. Кино форумът е едно от най-любимите летни събития на бургазлии и гости, което комбинира изкуство, кино и добро настроение в осем последователни вечери.

Десетки родни актьори, сценаристи и режисьори  ще си дадат среща в красивата градина на Бургас. Една от изненадите за публиката тази година е изнесено бар шоу. Освежаващи напитки за всеки вкус ще забърква един от най- популярните столични асове -  Атанас Савов. Характерно за Савов е, че той с лекота  отгатва любимото ви питие, владее изкуството на разговора, прави страхотни импровизации. Крайният резултат винаги е в ръцете ви - най-добрият летен коктейл, миксиран по ваш вкус от първокласни брандове джин.

Атанас Савов  е на 31 години и е роден в град София. През последните 10 години  събира опит в най-добрите нощни заведения в столицата. Отскоро той е Бранд Амбасадор на The Pogues Irish Whitley Whiskey за България.

В програмата на BIFF ценителите на седмото изкуство ще имат удоволствието да видят наградените филми "Вълци" и "Край на сезона", отличени на престижните европейски фестивали "Берлинале" и "Ротердам".

Всички събития ще се проведат на открити пространства и ще бъдат спазени необходимите изисквания за безопасност, съгласно препоръките на Министерство на здравеопазването.

Прожекциите на фестивала са с вход свободен. Международен филмов фестивал Бургас /Burgas international Film Festival/  се организира в партньорство с Община Бургас.


Анкета

Трябва ли и за в бъдеще да има плажове с безплатни чадъри и шезлонги?


Резултати

Мнения

Мнения
Спахийски: Милионерите в БСП искат да отстранят Нинова
  06.08.2020 09:54      

Нито един от тези, които претендират за поста на Корнелия Нинова, няма харизмата на лидер. Така к