Четвъртък, 13 Авг 2020
    
Мнения

Очаквано! СЕК скъса с Патриотите

  14.07.2020 13:47  
Очаквано! СЕК скъса с Патриотите

СЕК скъса коалиционните споразумения с Обединени патриоти и излиза от коалицията, заяви председателят на партията Георги Манев. Решението е взето след заседание на ръководството на пратията. Причина, че са оставени сами в последните дни, особено за акцията им на Росенец. „Останахме сами, обаждаха ми се хора, питаха ме къде са Валери Симеонов и Красимир Каракачанов,  но те не ми вдигаха телефона“, заяви Манев.

За решението си той все пак е уведомил Валери Симеонов, който бил огорчен, но с вицепремиера Каракачанов не са се чували отдавна.

Манев припомни, че преди четири години са били партията, която е помогнала ДОСТ да не влезе в парламента, като са проследили изборния процес в Турция и са предотвратили нарушения.

„Ако ДОСТ бяха влезли конфигурацията щеще да е другав този апрламент, нямаше дори и Марешки да го има“, заяви Манев.

От СЕК настояват за Велико народно събрание и народът да подреди парламента и конфигурацията в него. „Нов вот е нужен, за да се успокоят страстите“, каза Манев. Все пак обаче той е на мнение, че това правителство ще изкара мандата си.

От СЕК ще търсят нови партньори, но се ядосаха на „Да България!“, като заявиха, че с показната си акция са си направили ПР и си забравили дори знамето,  нападнаха и президента Радев, защото не се припознават в думите му „мутри“ и се чувстват обидени.


Анкета

Трябва ли и за в бъдеще да има плажове с безплатни чадъри и шезлонги?


Резултати

Мнения

Мнения
Спахийски: Милионерите в БСП искат да отстранят Нинова
  06.08.2020 09:54      

Нито един от тези, които претендират за поста на Корнелия Нинова, няма харизмата на лидер. Така к