Вторник, 04 Авг 2020
    
Бургас

Пловдивчанин опита да си тръгне от плаж „Крайморие“ с шезлонг

  12.07.2020 16:36  
Пловдивчанин опита да си тръгне от плаж „Крайморие“ с шезлонг

Георги РУСИНОВ

 

Двадесет и няколко годишен младеж от Пловдив е опитал да си тръгне с откраднат шезлонг от плаж „Крайморие“. Пред „Черноморски фар“ концесионерът на плажа Николай Димитров разказа как е хванал крадеца.

„Идвам на работа днес и започвам да върша разни служебни дейности в офиса, като същевременно пуснах и записите от камерите да вървят, за да видя дали е имало инциденти. В един момент виждам едно момче как изнася шезлонга и едно друго по-едро е с него. На записа виждам, че се насочват към къмпинга. Отидох на място и ги намерих в едно от бунгалата. Накарах ги да отворят едно пикапче и хоп – шезлонга вътре. Започна да ми се обяснява, едва ли не да се размине, но аз подадох сигнал до полицията. После разбрах, че са от Пловдив и са тук за кучешко изложение“, разказа Димитров.

Той сподели още, че разбира, че всеки може да допусне грешка, но трябва да си понесе последствията. Крадецът най-вероятно ще получи административна глоба. Пред Димитров и полиция той обяснил, че е бил пиян, но помни, че е взел шезлонга. Концесионерът посочи още, че следи зорко камерите и призовава всички да не се подиграват с труда на хората.


Анкета

Трябва ли и за в бъдеще да има плажове с безплатни чадъри и шезлонги?


Резултати

Мнения

Мнения
Нинова: Кандидатирам се за председател на БСП, ще ме замества Владимир Москов
  04.08.2020 13:04      

52-ма са кандидатите за лидер на социалистите, до 6 август трябва да обявят дали ще участват в състезанието