Сряда, 05 Авг 2020
    
Несебър

Кметът на Несебър са срещна с жителите на Тънково и Кошарица

  09.07.2020 13:21  
Кметът на Несебър са срещна с жителите на Тънково и Кошарица

Кметът на община Несебър  Николай Димитров, придружен от  началника на отдел „Инвеститорски контрол“ към общината Динко Войнов,  направи обиколка на  селата Тънково и Кошарица. Там  кметът се срещна с жители на населените места и извърши оглед на   пътната инфраструктура и общинския сграден фонд.

В село Тънково бе обърнато внимание на състоянието на тротоарната мрежа и бяха набелязани зони, в които е необходимо нейното подновяване.

Посещението в село Кошарица бе във връзка с молбата на пенсионерите от местния пенсионерски клуб, да бъдат  извършени ремонтни дейности на входа на сградата.

През миналата година Община Несебър започна изграждане на няколко мултифункционални сгради в селата Тънково, Оризаре и Баня.   Всички те ще разполагат с модерни и съвременни помещения, предназначени за дейността на пенсионерските клубове на територията на селищата.

Поддръжката на  пътната инфраструктура и обектите с обществено предназначение е приоритетна грижа на общината, защото тяхното състояние е индикация за ангажимента на администрацията и общинското ръководство за благосъстоянието  както на  жителите, така и на  населените места.


Анкета

Трябва ли и за в бъдеще да има плажове с безплатни чадъри и шезлонги?


Резултати

Мнения

Мнения
Нинова: Кандидатирам се за председател на БСП, ще ме замества Владимир Москов
  04.08.2020 13:04      

52-ма са кандидатите за лидер на социалистите, до 6 август трябва да обявят дали ще участват в състезанието