Петък, 14 Авг 2020
    
Приморско

Димитър Германов: Най-важната реклама за Приморско е преживяването на гостите ни

  07.07.2020 17:25  
Димитър Германов: Най-важната реклама за Приморско е преживяването на гостите ни

„Обещах да ви представя новата визия на рекламните ни послания“. Така кметът на Община Приморско Димитър Германов започва свой пост до съгражданите си.

„Ето какво свършихме в кратки срокове, за да стартираме още в средата на юни с ефективна комуникационна кампания този необичаен сезон:
✔️ направихме анализ на аудиторията, до която е важно да достигнем, подготвихме стратегия и план за представянето на Община Приморско в различни комуникационни канали до края на август;
✔️ увеличихме покритието на външната реклама с допълнителни билбордове на 4 ключови позиции в София, 2 локации в Пловдив и 1 в Стара Загора;
✔️ обновихме визиите на двата мегаборда, разположени по трасето на магистрала „Тракия“;
✔️ подготвихме радио реклама, която се излъчва в ефира на Енерджи и Радио 1 с фокус върху различните ни отличими и силни страни, с покритие в почти цялата страна и специално насочена към регионите, от които идват нашите гости;
✔️ организирахме фото сесии и видео заснемане на едни от най-красивите места в общината;
✔️ имаме засилено присъствие в социалните медии, както във Facebook, така и в Instagram, което тепърва ще става все по-видимо. Само за малко повече от седмица постовете ни достигнаха до над 220 000 човека във Facebook, а в Instagram до близо 60 000, а десетки хиляди хора харесват, споделят и коментират публикациите“, изрежда той.

Германов казва и че ще се продължи да се работи активно за представянето на Община Приморско и през следващите два месеца.

„От една страна това е най-лесната задача, защото нашето крайбрежие е райско място, както го определят сами и нашите гости. От друга обаче е изключително отговорна задача, защото сме длъжни да го представим по най-добрия начин и да направим, така че да достигне до хората“, пише кметът.

Според него най-важната и хубава реклама за Община Приморско е преживяването на гостите им.

„От това зависи дали те ще се върнат отново при нас и дали ще ни препоръчат на приятелите си. Затова успеха на тази кампания зависи от всеки един от нас и е споделена отговорност. Единственият ни шанс за успех е да работим заедно и аз вярвам, че ще успеем да го направим!“, завършва Германов.


Анкета

Трябва ли и за в бъдеще да има плажове с безплатни чадъри и шезлонги?


Резултати

Мнения

Мнения
Спахийски: Милионерите в БСП искат да отстранят Нинова
  06.08.2020 09:54      

Нито един от тези, които претендират за поста на Корнелия Нинова, няма харизмата на лидер. Така к