Сряда, 03 Фев 2021
    
Крими

Синът на Найден Милков пострада при взрив на газова бутилка, карат го към Варна

  05.07.2020 09:41  
Синът на Найден Милков пострада при взрив на газова бутилка, карат го към Варна

Михаил КОЛЕВ

 

Димитър Милков, син на известния бургаски бизнесмен Найден Милков, е пострадал при взрив на газова бутилка, съобщиха за вестник "Черноморски фар" от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Бургас. Инцидентът е станал рано тази сутрин в апартамента на Милков-младши в блок 29 на комплекс "Меден рудник". На мястото на произшествието бяха пристигнали линейка, пожарна, както и два полицейски патрула. Към момента там все още са двете патрулки, както и микробус на криминалисти, които извършват оглед.  

Заради раните си Димитър Милков е транспонтиран към Клиниката по изгаряния във Военната болница във Варна, като все още не се знае какво е неговото здравословно състояние. Запознати коментират, че е цяло чудо, че няма по-сериозни щети при получилия се взрив тази сутрин. Преди дни, отново в ранните часове на деня, мощен тътен разтърси района, като подозренията са, че той е дошъл именно от жилището на криминално проявения бургазлия.

31-годишният Милков често се забърква в неприятности и е добре познато име в криминалните среди. Към момента той се намираше под домашен арест, след като преди седмица, в района на неговия блок, отне телефона на 18-годишен младеж.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Култура Мнения
Ники Илиев - актьор, режисьор:Отдавна не съм играл в театъра
  04.11.2020 16:25      

Ники Илиев е роден на 10 октомври 1981 година в София. Зодия „Везни”. Син