Сряда, 27 Яну 2021
    
Бизнес Любопитно

Доволен полски турист рекламира Черноморието ни

  03.07.2020 15:53  
Доволен полски турист рекламира Черноморието ни

Един доволен непознат поляк в България публикува във фейсбук описание на почивката си на Българското Черноморие  и отправи призив към сънародниците си да резервират и идват в България на море. В социалната мрежа той написа: "Добре…трябва да ви опиша малко от излитането за Бургас… защото времето така бързо лети ???? Публикацията беше преведена и споделена в групата ТУИ Полша от журналиста от Монитор и Телеграф Красимир Крумов.

Преди всичко – не се страхувайте да летите за България. В Катовице има автоматично мерене на телесната температура, задължителна дезинфекция на ръцете…и толкова ????????????, пише туристът и продължава:

Бързо чекиране, разбира се с маски, секюрити чек….и спокойно в кафето. ????

После полетът (през цялото време с маска), а на летището в Бургас получихме кратки декларации за COVID за попълване (част от пътниците имаха вече готови попълнени със себе си, ние нямахме, получихме веднага в Бургас).

После организирано бързо разделяне на туристите в съответните автобуси и трансфер до хотела. Там всички особени усложнения не забелязахме. ???? Закуска и обяд… шведска маса, слагаш си сам но в найлонови ръкавички. Туристи засега почти няма… на плажа заетостта е макс. 25 процента.

Повечето от сергиите и чейндж бюрата още не са отворили… но се вижда, че всеки момент повечето ще „стартират“ ????

Пече като не знам какво, хората са малко, хотелът (Imperial Palace) е мега як, а персоналът навсякъде усмихнат и готов да помогне.

Резервирайте, струва си.

Бъдете здрави! ???? ... просто е ЯКО!", завършва той.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил