Сряда, 27 Яну 2021
    
Созопол

Созопол открива сезона с концерт на таланти от Гласът на България

  02.07.2020 13:50  
Созопол открива сезона с концерт на таланти от Гласът на България

Созопол ще открие официално летния сезон на 5 юли с концерт на изпълнители от популярния музикален формат "Гласът на България". На сцената на Амфитеатър „Аполония“ от 20:00 часа ще се качат младите таланти Вениамин Димитров, Кристина Дончева и Пламен Бонев. 

През последната година Вениамин Димитров уверено си проправя път сред най-актуалните нови имена на българската поп сцена. След броени дни предстои пускането на третия му авторски сингъл и не е изненадващо, че талантливият бургазлия е номиниран в категория музикален дебют на годишните награди на Бг радио, които ще се проведат в Пловдив само ден преди официалното откриване на летния сезон в Созопол.

Звездният балет на Вениамин на сцената ще бъдат красивите шампионки на България по спортни танци и носителки на титлата Мис България 2018 Теодора Мудева и подгласничката Мис България / II-ро място през 2017г./ Йовита Георгиева.

Кристина Дончева също остави ярка следа с неповторимия си глас в тазгодишния сезон на "Гласът на България". Талантливата певица е възпитаник на детски хор "Милка Стоева" при Младежки културен център - Бургас. 15-годишна се мести в София, за да учи в музикалното училище, а сега учи поп и джаз пеене.

Пламен Бонев пък е единственият певец в концерта, който не е бургазлия, а чирпанлия и се гордее с това, че е от града на Яворов. След повече от 10 години кариера в чужбина, той избра да се завърне в родината и то с летящ старт. Уникалният му рок тембър направи силно впечатление на треньорът му Иван Лечев, но с новия си летен хит "Ходи ми се на море", който ще представи за първи път на живо в Амфитеатър „Аполония“, Пламен ще докаже, че може да пее и латино.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил