Петък, 29 Яну 2021
    
Общество

Корнелия Нинова се срещна с Великотърновския митрополит Григорий

  29.06.2020 18:45  
Корнелия Нинова се срещна с Великотърновския митрополит Григорий

Лидерът на БСП Корнелия Нинова посети манастира “Св. Св. Петър и Павел” в гр. Лясковец по повод храмовия празник и направи дарение на храма.

Тя се срещна с Великотърновския митрополит Григорий и отправи пожелания за здраве и благополучие, съобщиха от пресцентъра на „Позитано“ 20.

“Нека Св.Петър и Св.Павел ни закрилят и българският народ бъде здрав и силен като petra (на латински камък)” , каза Нинова. Посещението на манастира е част от обиколката на председателя на БСП в област Велико Търново. По време на посещенията с нея ще бъдат членът на ИБ на БСП Атанас Зафиров, народните представители от “БСП за България” Весела Лечева и Валентин Ламбев, областният председател на БСП – Велико Търново Петко Тюфекчиев, общинският председател на БСП – Велико Търново Стефан Антонов, Емилия Жилиева – общински председател на БСП – Лясковец и Паолина Петрова, председател на младежкото обединение на БСП – Велико Търново.

Днес Корнелия Нинова ще поздрави жителите на Лясковец и Павликени по случай празниците на двата града, ще проведе срещи с кметове и ще се включи в работата на отчетно – изборната конференция на БСП в Горна Оряховица.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил