Сряда, 27 Яну 2021
    
Сунгурларе

Затварят две детски градини в Община Сунгурлагре

  27.06.2020 19:13  
Затварят две детски градини в Община Сунгурлагре

От направените през изминалите дни 250 проби на лица работещи в общинските структури на малките населени места в Сунгурларе има 3 положителни проби, съобщава кметът на общината д-р Георги Кенов.

„От вчера и днес има 1 положителна проба за COVID -19 на служител в община Сунгурларе, 1 проба в детската градина в село Чубра и 1 проба в Дом за възрастни хора с деменция от село Славянци. Доказаните случаи на коронавирус инфекция в община Сунгурларе до днес са общо 10 човека. Издадох заповед за преустановяване на посещенията на деца и служители в ДГ "Зорница" село Грозден и ДГ "Славейче" село Чубра до второ нареждане. По предписание на РЗИ дома за възрастни хора с деменция в село Славянци е поставен под 14-дневна карантина включително и служителите работещи там”, пише в официалната си страница градоначалникът.

Няма случаи настанени в болнични заведения.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил


Черноморски фар - новини от Бургас и региона
При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.