Вторник, 26 Яну 2021
    
Бургас Общество

155 зрелостници от Механото получиха своите дипломи

  26.06.2020 17:52  
155 зрелостници от Механото получиха своите дипломи

Михаил КОЛЕВ

 

Професионалната гимназия по механоелектроника и електротехника (ПГМЕЕ) раздаде дипломите на своите зрелостници. Тази година средното си образовани в Механото завършиха 155 дванадесетокласници. Заради създалата се обстановка покрай коронавируса събитието бе изместено за днес, а все още не се знае дали Випуск 2020 ще имат абитуриентски бал.

Специални грамоти от УМБАЛ Бургас получиха и няколко от възпитаници на училището, заради тяхното участие в кръводарителски акции.

Директорът на ПГМЕЕ инж. Роза Желева поздрави завършващите ученици, преди те да получат своите дипломи.

„Сега вие сте на път да прекрачите прага на следващия етап от своя живот, което да поемете всичко, което съдбата може да ви поднесе. Вярно, тя никога не е толкова благосклонна, колкото на нас ни се иска, и дори много често иска да шегува с нас. Но пък начин да избягаме от нея все още не са намерили. Бъдете по-упорити, смели и амбициозни, току-виж сте успели да я надиграете. Изкараните пет години тук ви помогната да вкусите от живота. Всеки от вас поглеждайки назад ще си спомня с усмивка за дните тук. Тук, с помощта на вашите училите, се научихте преди всичко да бъдете хора“, обърна се към дванадесетокласниците тя.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил