Сряда, 27 Яну 2021
    
Созопол

Иде ли краят на тубите с вода и столовете-в Созопол, които пазят паркоместа?

  23.06.2020 16:36  
Иде ли краят на тубите с вода и столовете-в Созопол, които пазят паркоместа?

Иде ли краят на тубите с вода и столовете пред хотели и къщи, които се опитват да бъдат пазачи на паркоместа, се питат жители на Созопол след като днес кметът Тихомиро Янакиев издаде заповед, че  освен паяка, влиза и допълнителна мярка към неправилно паркираните ППС - уведомление за глоба с фиш чрез поставяне на стикер.

Паякът действа от началото на юни и вдига всички нарушители на обществения ред.Освен чрез репатрирани неправилно паркираните коли ще получават и глоба с фиш ако са паркирали непозволено.

През настоящия сезон Община Созопол няма да допусне хаос в града и апелира всички водачи на ППС да не използват тротоарите, градската градина, зелени площи, площадките за отдих, детските площадки и други забранени места за паркиране.

Напомняме, че ограждането, поставянето на съоръжения по улици, площадки, алеи и откритите паркинги за паркиране на лични ППС, както и поставянето на маркировки /графични, цифрови и други обозначения/ по такива места за лични нужди не е разрешено, пише още в съобщението.

 


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил