Петък, 03 Юли 2020
    
Любопитно Малко Търново

Тежка сватба вдигна народният певец Костадин Михайлов

  23.06.2020 16:40  
Тежка сватба вдигна народният певец Костадин Михайлов

Дона МИТЕВА

Под венчило в средата на миналата седмица мина известният странджански певец Костадин Михайлов. Той се врече във вярност и любов на дългогодишната си приятелка Дияна. Заветното „Да“ бе казано в ритуалната зала на Малко Търново.

А тържеството по красивия повод бе в местно традиционно заведение. Диана бе най-красивата булка, а Костадин – най-щастливият младоженец. А кумове на сватбата бяха кметът на Малко Търново  Илиян Янчев и Весела Йорданова, директор на „Култура и връзки с обществеността" в Община Бургас.

При посрещането на новото семейство Михайлови бяха спазени всички красиви и стари традиции. Младоженците бяха захранени с мед и със сол. Разчупиха над главата си топла погача. Наричаше се за здраве и щастие на младото семейство.

Самото тържество се превърна в своеобразен концерт, защото по-голяма част от гостите бяха приятели на именития певец – певци и музиканти и всеки искаше да се изяви.

Самият младоженец също пя за своята любима и гостите, уважили този паметен момент в живота му.

Поздравленията към младото семейство, към които се присъединяваме и ние от стогодишния „Черноморски фар“, продължават да валят.


Анкета

Харесва ли ви новото лого на Бургас?


Резултати

Мнения

Мнения
Иван Вълков, народен представител: Проектът за градската железница може да стартира през 2021 година
  03.07.2020 15:48      

Иван Вълков е роден на 22 май 1965 година, четвърти мандат е депутат от ГЕРБ. Към нас