Петък, 29 Яну 2021
    
Общество

Нинова: Дадохме властта на членовете на БСП

  02.06.2020 18:20  
Нинова: Дадохме властта на членовете на БСП

От изборите вътре в БСП зависят процесите, които ще се развият догодина в страната“, каза още лидерът на левицата

 

Дадохме властта на членовете на БСП. Вярвам в имунната система на партията. Това коментира лидерът на БСП Корнелия Нинова, която бе в Казанлък и се срещна с общинския съвет на БСП в града, съобщиха от Позитано 20.

С тях тя обсъди икономическите и социални мерки, които предлага партията за преодоляване на последиците от кризата с Ковид-19, както и предстоящата кампания за избор на лидер на левицата.

Тя изтъкна, че европейските средства, които ще получи България, трябва да послужат за финансиране на нов модел на здравеопазване. Червената партия има и план за възстановяване на икономиката, като трябвало и инвестиции в родно производство и земеделие.

На срещата беше обсъден и ходът на отчетно-изборната кампания, и прекият избор на председател на БСП.

“От изборите вътре в БСП зависят процесите, които ще се развият догодина в страната. За мен е важно, че дадохме властта в ръцете на партийните членове. Вярвам във вашата мъдрост. Винаги в тежки ситуации е сработвала имунната система на партията и нейните членове са я стабилизирали. Знам, че и сега ще бъде така“, заключи Нинова.

“За нас е очевидна компроматната война, която се води срещу БСП и вас лично. За пръв път в историята на партията някой председател дава право на всеки член да избира пряко и ние няма да отстъпим от това”, заявила пък общинският председател Румяна Друмева и членове на общинския съвет.

В срещата взели участие и депутатите Георги Гьоков, Иван Ченчев и Румен Георгиев и областният председател на БСП- Стара Загора Румяна Динева


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил