Понеделник, 26 Oct 2020
    
Несебър

Абитуриентите на СУ „Любен Каравелов“ се сбогуваха виртуално с училище

  18.05.2020 11:45  
Абитуриентите на СУ „Любен Каравелов“ се сбогуваха виртуално с училище

Снимка, направена малко преди въвеждането на извънредното положение е запечатала последните мигове от финалната учебна година на дванадесетокласниците от несебърското училище.

         В продължение на два месеца те, както и всички български ученици, се обучаваха дистанционно. Така се и подготвиха за предстоящите зрелостни изпити. Извънредната епидемична обстановка наложи и сбогуването с любимите учители и училище да стане виртуално.

         През настоящата учебна година в СУ „Любен Каравелов“ - Несебър завършиха два класа – XII а с класен ръководител Ваня Митева и XII б с класен ръководител Божана Тошева.

         Учениците от XII а клас, които се обучаваха в профил Информационни технологии, публикуваха в социалните мрежи видеообръщение към своите учители, което се явява и финален проект по ИТ - „Виртуално изпращане“, направено под ръководството на преподавателите Савова и Димитрова. В него като един невероятен клас, те благодарят на педагозите за „ усилието, търпението, грижите, любовта и всички придобити знания.“  Галерия от снимки показва важни моменти от петгодишния им курс на обучение.

         Приятно изненадани от думите на признателност и обич, несебърските учители пожелаха, макар и дистанционно, на добър час и много бъдещи успехи на зрелостниците от Випуск 2020.

 


Анкета

Каква зима ни очаква?


Резултати

Мнения

Мнения