Събота, 27 Апр 2024
    
Любопитно

Новината на деня! Lenny Kravitz идва в Бургас

  22.03.2024 11:50  
Новината на деня!  Lenny Kravitz идва в Бургас

Blue Electric Light Tour на Lenny Kravitz идва у нас през август

Музикант, автор на песни, продуцент, актьор, автор, дизайнер – Lenny Kravitz продължава да бъде глобална мощна енергия в музиката, изкуството и културата, с която ще ви срещнем на 06 август, в рамките на Burgas Summer Live.

Билетите за ексклузивното шоу влизат в масова продажба на 25 март на ticketstation.bg. Предварителната продажба за членове на Fest Club започва в събота, 23 март, съобщават организаторите.

Турнето носи името на най-новия 12-и поред студиен албум на певеца, който той записва в собственото си студио на Бахамите. В него той съчетава всичките си таланти като музикант, автор на песни, продуцент, актьор, автор и дизайнер.

Албумът включва колекция от 12 песни, в които той записва не само вокалите, но и голяма част от инструменталите с помощта на дългогодишния си китарист Крейг Рос. Освен тях обаче феновете могат да очакват изпълнения и на някои от най-големите му хитове през годините, сред които са Are You Gonna Go My Way, Fly Away и American Woman.

Концертът в Бургас ще е третият за Лени Кравиц в България. За първи път той гостува в София през 2008 г., а след изнася концерт в столицата и през 2019 г.

Преди седмица артистът получи звезда на холивудската Алея на славата.