Сряда, 19 Юни 2024
    
Мнения Общество

Пеевски отговори на Петков: Той е като един пудел, който ще драска по вратата на Борисов в Банкя

  26.04.2024 11:46  
Пеевски отговори на Петков: Той е като един пудел, който ще драска по вратата на Борисов в Банкя

 

Председателят на ДПС Делян Пеевски отговори на Кирил Петков. По-рано Петков заяви, че Борисов има голям врат, на който Пеевски се е увиснал и го задушава.

„Не знам защо тези две булки обясняват тази работа. Кирил Петков може да бъде булка само на Борисов. Той е като един пудел, който ще драска на вратата в Банкя - от днес ви го предричам", каза Пеевски. И допълни: "Да бъдем сериозни, тези хора не могат нищо друго да направят, освен да скимтят и да се молят на Борисов", каза на свой ред Пеевски. Той отново подчерта, че ако това в агенция "Митници" се окаже вярно - от ДПС няма да работят с тях.

"Кирил, който обяснява кой на кого е увиснал, да ви кажа - молеше и скимтеше да го заведа при Борисов, който два месеца не говореше с него, молеше да го сдобря с него - аз не го сдобрих, тази вина трябва да я търсите от Йордан Цонев, който един ден седящи с Борисов в неговия кабинет - Цонев го хвърли като пудел и затвори вратата след него", разказа Пеевски. По думите му Борисов е гледал като Тодор Живков на 9 срещу 10 ноември.

Пеевски заяви, че трябва да се види как ще ги подреди народа на предстоящите избори. "Може пък аз да застана между тях и да направя баланса да не могат да ограбят държавата", заключи съпредседателят на ДПС.