Неделя, 02 Юни 2024
    
Бизнес

5 причини да работиш в Lidl на морето

  01.03.2024 07:16  
5 причини да работиш в Lidl на морето

Близо 90 нови работни места за летния сезон открива Lidl в морските си магазини. За всеки, който търси почивка край брега в комбинация със сигурност и предвидимост от коректен работодател, топ причините да обмисли предложението на компанията са поне 5:

  1. Избор от 10 морски дестинации – Варна, Бургас, Поморие, Равда, Царево, Созопол, Балчик, Слънчев бряг, Каварна и Св. Св. Константин и Елена са локациите, от които можеш да избереш сезонна заетост от Lidl.
  2. 6 месеца работа и море – летният сезон в компанията гарантирано започва от април и продължава до края на септември.
  3. Сигурно и атрактивно възнаграждение + бонус за отработен ден. Lidl традиционно дава едни от най-високите възнаграждения в бранша. При сезонната заетост към доброто заплащане се добавя и бонус за всеки отработен ден!
  4. Богат пакет придобивки – сезонният служител получава 200 лв. ваучери за храна на месец, бонус отдалеченост, допълнително здравно застраховане, карта Multisport, възможност за настаняване в определени градове и др.
  5. Работа на смени, която прави комбинацията между работата и времето на плажа още по-лесна!

Напълно реално е лятната заетост да се превърне в постоянна след края на сезона. Убедихме ли те, че в Lidl не избираш между сигурна работа и възможност за лятно приключение на морето? Ако отговорът е „да“, виж подробностите на jobs.lidl.bg.


Анкета

Мнения

Мнения
За разследване на дефицита на инсулин в страната призовава съпредседателят на ДПС Делян Пеевски
  26.02.2024 12:54      

За незабавно разследване на дефицита на инсулин в страната призовава съпредседателят на ДПС Делян