Неделя, 28 Апр 2024
    
Общество

Мъж тормози с години актрисата Гергана Стоянова

  31.01.2024 09:43  
Мъж тормози с години актрисата Гергана Стоянова

"Влюбен“ бодигард се обажда през нощта, а след това с месеци ми пише, че ще ме изкорми като риба и ще ме обеси на червата ми. Това каза в предаването „Тази сутрин“ по bTV актрисата Гергана Стоянова, която е била обект на психически тормоз от непознат мъж.

„От години водя фолклорния фестивал в Жеравна. Има охрана до сцената, когато съм там, за да не се позволява на всички да се качват. Този човек е бил охрана до сцената. Дала съм си телефона на някого от организаторите, той го е чул и го е записал. След това този човек ми звънна и поиска да говорим за „следващи стъпки“ в Жеравна“, разказа тя.

Актрисата му обяснява, че има репетиция и го кани да отиде до театър „Сълза и Смях“, за да изпият по един чай и да поговорят. Човекът пристига, но тя е се сеща кой е той.

„Той ме попита: „Как ще тръгнем?“, а аз го попитах къде смятаме да ходим. В отговор на това, той ми обясни, че вероятно и аз съм „усетила искрите, които прехвърчаха между нас“. Аз започнах да се чудя, какво става. Обясних му, че си имам приятел, както и деца“, продължи да разказва актрисата.

Мъжът се изненадал, че тя има деца, но обещал да ги гледа и тях. Гергана била категорична, че той нещо се е объркал. Човекът обаче настоявал за задълбочаване на контакта си с нея.