Четвъртък, 25 Апр 2024
    
Крими Мнения

Велико Минков: Страхувах се, че синът ми е в ръцете на убийци - собствените му майка и баба

  25.01.2024 10:20  
 Велико Минков: Страхувах се, че синът ми е в ръцете на убийци - собствените му майка и баба

Бившият депутат от ПП Велико Минков, който се бори да бъде признат като биологичен баща на бебето на Габриела Славова, написа емоционален пост в социалните мрежи.

Той благодари на майката на Пейо Пеев, в чието убийство са обвинени Габриела и майка ѝ Красимира Трифонова. Именно на нея са дадени за временно отглеждане 6-годишното дете на убития и 4-месечното бебе, за което Минков твърди, че е негов син. Kато съпруг на Габриела, убитият е официален баща и на двете деца. Той обаче имал намерение по съдебен път да признае, че Минков е биологичен баща на второто дете, съобщи неговата адвокатка.

"Тези дни се превърнаха и във въртележка от страх, че синът ми е в ръцете на убийци - които, за съжаление, са собствените му майка и баба, после радост, че е изведен от жилището на тези свръхопасни хора, уплаха къде е всъщност и кой се грижи за него и накрая глътка спокойствие, че се оказа в доста по-сигурни ръце, отколкото тези на собствената му майка, Габриела. Иванка Пеева, благодаря ти безкрайно за грижите, които полагаш в момента за моя невръстен син!", написа Велико Минков във Facebook.


Анкета

Мнения

Мнения
Пеевски с въпроси към Сарафов и службите за градинаря на Рашков
  24.01.2024 14:17      

Прокуратурата трябва да започне да съобщава какво прави. Нали има нов подход. Имахме мракобесен г