Понеделник, 15 Апр 2024
    
Любопитно

Седмицата започва със слънце, но на места ще превалява сняг

  15.01.2024 07:31  
Седмицата започва със слънце, но на места ще превалява сняг

Днес преди обяд над Източна България ще е предимно слънчево, докато от запад облачността бързо ще се увеличава и до края на деня над цялата страната ще е значителна. Привечер на отделни места в Западна България ще има слаби валежи от дъжд и мокър сняг. Ще духа слаб, в североизточните и планинските райони – умерен югозападен вятър. Максималните температури ще са между 5° и 10°, в София – около 5°.


   Над Черноморието преди обяд ще преобладава слънчево време. Около и след пладне облачността ще се увеличи. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са между 7° и 10°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
   
Над планините облачността от запад ще се увеличава и вплътнява и привечер на места в Западна България ще има превалявания от сняг.

Повече слънчеви часове ще има преди обяд над масивите на изток. Ще духа умерен, по високите и открити части – силен запад-югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 3°, на 2000 метра – около минус 3°.


Анкета

Мнения

Мнения
Мустафа Карадайъ: От 1996 г. съм в ДПС - натрупах умора и искам да дам шанс на новото поколение политици
  14.01.2024 12:07      

Оставката ми не беше лесно решение. Два мандата бях председател, преди това два мандата бях секре