Понеделник, 15 Апр 2024
    
Бургас Любопитно

Шоуто на Елза Парини в Бургас събра средства за малкия Емо

  12.01.2024 15:54  
Шоуто на Елза Парини в Бургас събра средства за малкия Емо

Спектакълът „50 години той – 30 години тя“ имаше своя благотворителна кауза

 

 

По време на събитието Елза Парини продаде свои уникални фотографии с благотворителна цел. Средствата ще подпомогнат закупуването на специализиран терапевтичен стол и вертикализатор за 4-годишния Емо от Хасково, чиято самотна майка се грижи за него и братчето му.

Подслон на шоуто даде „Клуб Модерен Театър“, където се събраха близки, приятели, колеги и фенове на най-тачената драг кралица в България.

Под режисурата на Димитър Горчев на сцената със специално подготвена мултимедия премина животът на Елза от раждането ѝ в Попово, през детската градина, казармата и славните години на радиоводещ.

Великолепните изпълнения на балет „Арт Денс“ с хореограф Нина Козина, разнообразиха шоуто. Показани бяха уникални кадри от първото драг шоу през 1995, снимки на Елза от гостувания в рейтингови телевизионни предавания.

Сред изпълнителите на сцената изпъкнаха драг кралиците Пина Ла Путана, която съживи вечната Тина Търнър с перфектна имитация. Фурор предизвика и небезизвестната Мис Бина, прочута с имитациите си на чалга краля Азис.

Младото поколение драг артисти бе представено от Бана Бумтана. Тя изпълни своята версия на танца от клипа на SIA Chendelier.

За денс музиката се погрижиха известни български диджеи – бургазлията Флекс, Теди Джорджо, Пацони, Жажо и Виктор, и петимата са били неотменна част от артистичния път на Елза Парини.

Да уважат празника ѝ, от Великобритания пристигнаха Наташа и Ивайло Моневи. Да поднесат подаръци дойдоха още скандалният рапър Устата, бизнес дамата Ани Карагеоргиева със своя син Александър, шоуменът Красимир Недялков, еротичният модел Силвия Юрукова, Марио Ангелов, ивент мениджър и водещ на собствено шоу по тв „Канал 0“ и много други фенове и почитатели.

От няколко години видната варненка е част от живите спектакли на комедийната група „Ала Бала“, с които обикаля театралните зали в страната. Шегаджиите бяха гвоздеят в програмата със свой скеч, който увековечи игривия характер на юбилярката.

След успеха на шоуто Елза и Димитър Горчев подготвят версия на спектакъла, с която ще тръгнат на турне в големите градове.


Анкета

Мнения

Мнения
Мустафа Карадайъ: От 1996 г. съм в ДПС - натрупах умора и искам да дам шанс на новото поколение политици
  14.01.2024 12:07      

Оставката ми не беше лесно решение. Два мандата бях председател, преди това два мандата бях секре