Неделя, 31 Мар 2024
    
Любопитно

Какви са предсказанията на звездите за 2024 година

  31.12.2023 08:05  
Какви са предсказанията на звездите за 2024 година

Вижте кога ще има ретрограден Меркурий

 

2024 година започва с ретрограден Меркурий, който ще продължи до 2 януари. Периодът не е подходящ за сключване на договори. „Имаме ретрограден Меркурий. Меркурий отговаря за нашия говор, за начина, по който се изразяваме, за срещите, за комуникацията, за важните покупки, за електрониката”, обясни пред Нова ТВ астрологът Петя Стоянова.

Това е период, в който трябва да се обърнем към себе си и да се изразяваме максимално кратко и ясно. „Можем да премислим дадени ситуации или да ни се даде възможност да направим избор. Това са периоди, в които е желателно да обмислим неща, свързани с работата и с ценностите”, обясни още астрологът.

Вторият такъв период ще бъде по времето на овена. „Това ще бъде доста огнен период, защото овенът се свързва с огъня и с динамиката. Представете си едни огнени мисли и страсти, които обръщаме към себе си, което със сигурност ще доведе до малко по-конфликтни ситуации”, допълни Петя Стоянова.

Ретрограден Меркурий ще има и от 5 до 28 август. Последният за годината такъв период ще бъде от 26 ноември до 15 декември. „Това не е период, в който да ни спира животът. Много хора си казват: "Аз сега ще си замразя всичко". Не. Напротив. Активно действие навътре. Ретроградният Меркурий отговаря и за здравето", коментира астрологът.


Анкета

Мнения

Мнения
Борисов за Шенген: Докато всичко не е договорено, нищо не е договорено
  29.12.2023 12:29      

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира темата с приемането на България в Шенген по въздух и вода