Четвъртък, 07 Мар 2024
    
Приморско

Ученици и учители от Приморско честваха своя патрон

  07.12.2023 17:02  
Ученици  и учители от Приморско честваха своя патрон

В чест на поета Никола Йонков Вапцаров, чийто 114 години от рождението отбелязваме днес, учениците и преподавателите от СУ “Никола Й. Вапцаров” Приморско организираха истински празник на изкуствата в салона на Народно читалище “Самообразование 1919 г.”.

Учениците бяха подготвили богата празнична програма, включваща танци, спортни изяви и театрална постановка.

Директорът на СУ "Никола Вапцаров"  г-жа Казларова поздрави децата и целия екип на училището, като им пожела да продължават да се учат, да творят и да работят със същата страст и любов към изкуствата и образованието.

Кметът на община Приморско Иван Гайков също поздрави учениците и учителите за отличната организация, и увери ръководството на училището, че ще подкрепя активно всички творчески и образователни инициативи - както на младите хора в общината, така и на техните преподаватели и ръководители.

"Адмирации за невероятната програма и отличните арт превъплъщения на всички. Привилегия за всички нас, присъстващите, е да се насладим на вашето майсторство и талант. Донесохте ни много празнично настроение и красиви емоции!" , с тези думи кметът се обърна към всички участници и организатори на събитието.

Гости на тържеството бяха родители и близки на учениците, а също така и общински съветници.


Анкета

Мнения

Бургас Мнения
Димитър Николов: Нека Никулден да укрепва вярата ни в доброто
  06.12.2023 11:04      

Кметът Димитър Николов отправя поздрав към всички бургазлии и приятели на морския град по повод Н