Петък, 23 Фев 2024
    
Бургас

Гласувайте за Ученик на годината

  24.11.2023 17:41  
Гласувайте за Ученик на годината

Днес в 15.00 ч. стартира кампанията на Община Бургас за спечелване на наградата „Ученик на годината“, която се връчва на официална церемония в навечерието на празника на морския град – Никулден.

Тази година най-престижната младежка награда ще се връчи за пети път и е част от общинската програма „Бургаски деца“, която има за цел да насърчава и подкрепя изявени ученици с постижения в областта на образованието, науката и изкуствата.

Предложенията за номинации се отправят от директорите на училищата в Бургас или от експертната комисия и са в следните категории:

„Математика и природни науки“ - I-VII клас и VIII-XII клас;

„Хуманитарни науки“ - I-VII клас и VIII-XII клас;

„Изкуства“ - І-VІІ клас и VІІІ – ХІІ клас

Имената на номинираните за приза вече са обявени и всеки може да гласува за своя фаворит само на: https://ug.burgas.bg/.

Победителите ще бъдат определени на базата на резултатите от гласуването. Гласуването е еднократно във всяка категория и възрастова група и продължава до 12:00 часа на 30 ноември 2023 г.

За да дадете своя глас, трябва да посочите валиден e-mail адрес. На този адрес ще получите линк за потвърждение на Вашия глас, който ще бъде отчетен, след като извършите потвърждението. Гласовете, които не са потвърдени чрез линка получен в пощата до 23:59 часа на 30 ноември 2023 г. ще бъдат отчетени като невалидни. Има ограничение да се гласува от чужбина.

Под внимание ще бъдат взети гласовете на потребителите, които са гласували до 12:00 часа на 30 ноември 2023 г., но са потвърдили своят глас от електронната си поща на по-късен етап до 23:59 часа на 30 ноември 2023 г.


Анкета

Мнения

Бургас Мнения Спорт
Поканата към Манол Тодоров – лично от кмета, чувствал се абсолютно подготвен в спорта и туризма
  23.11.2023 12:07      

Георги РУСИНОВ   Поканата към Манол Тодоров за заместник-кмет в новия ресор,