Сряда, 14 Фев 2024
    
Бургас

Подарете перфектният подарък – ваучер за незабравимо преживяване

  15.11.2023 17:38  
Подарете перфектният подарък – ваучер за незабравимо преживяване

Ноември напомня, че наближават празнични дни с много настроение. Как да зарадваме семейство и приятели със запомнящ се подарък е все по-актуален въпрос.

От днес в Туристически информационен център – „Часовника“ в центъра на Бургас може да откриете подаръчни ваучери за различни топ туристически обекти. Сред тях са ТК „Акве калиде“, остров Света Анастасия и КТК „Ченгене скеле“.

Ако искате да изненадате близък с приключенски дух, зарадвайте го с пътешествие с кораб до магичния остров Света Анастасия и посещение в музея. А защо не и с нощувка в хотелската част – гаранция за незабравим спомен.

Какви тайни крие животът на старите рибари и как успяват да запазят традициите на своя поминък? Може да разберете, ако изберете подаръчен ваучер за разходка с кораб до Културно-туристически комплекс „Ченгене скеле“. След като разгледате впечатляващата музейна експозиция там, не пропускайте ресторанта със специалитети по стари рецепти.

Новата „гореща“ точка в близост до Бургас – Туристически комплекс „Акве калиде“ е точното място за релакс и бягство от динамиката на ежедневието. Там ви очаква топъл минерален басейн - реплика на римска баня. В него може да се насладите на лечебните свойства на минералната вода, позната от хилядолетия, както и на сауна, парна баня, релакс зона. Може да избирате между ваучери за посещение в аква център в комбинация с музея, както и различни видове масажи.

Подарете грижа и незабравимо преживяване за наближаващите празници!

Подаръчните ваучери може да бъдат закупени от:

Туристически информационен център – „Часовника“  - адрес: ул. „Александровска“ 37 /на ъгъла на ул. „Александровска“ и бул. „Алеко Богориди“/  Тел.: 056 825 772; 0888506816


Анкета

Мнения

Мнения
Пеевски: Подсказват ни за странни операции в Митниците
  15.11.2023 14:19      

Ако дерогацията на руски петрол не падне в пленарна зала, ДПС ще смята, че Путин е взел властта в